سلام دوستان
بنده هم از دوست خوبمون تشکر میکنم که هم در این انجمن و دیگر انجمن ها همیشه راهنمای درست کاربران از جمله بنده بودند
در یکی از انجمن های سخت افزاری یکی از مدیرانش اطلاعات غلطی به یکی از کاربران برای خرید مودم دادند (بدون اینکه بپرسند دیوایس ها 5 گیگاهرتزی هست یا نه مودمی که فقط میتونه در 5 گیگاهرتز خوب انتن دهی کنه رو پیشنهاد دادند) بنده فعالیتی ندارم همینطور رهگذری دیدم و پستی گذاشتم برای راهنمایی کاربر استارتر ، بدون اینکه مدیر رو هدف قرار بدم تا بحثی باز نشه و ایشون جبهه نگیره ، اما جمله ای که ایشون در جواب پست من دادند این بود که تازه وارد ها نباید مشاوره بدهند چون شاید اشتباه باشه (جالب بود تاریخ عضویت من قدیمیتر از ایشون بود) ، گذشت و حدود یک ماه بعد (حدود هفته ای یکبار به این انجمن سر میزنم) دیدم یکی از کاربران در مورد بدسکتور هاردش پرسیده بود که چند نفر هم پاسخ داده بودند بعضی ها هم گفته بودند فرمت شه اما جواب ها چون تفاوت داشت بنده هم کامل تر توضیح دادم که با فرمت حل میشه فقط قابل اعتماد نیست میتونن برای انتقال فایل ازش استفاده کنند و.. ، جالب بود پست بعد از من یکی دیگر از مدیران این انجمن نوشتند که هارد که ارزشی نداره یک هارد نو بخرید و تاپیک رو بستند..
اینجاست که تفاوت ها خودشون رو نشون میدن ، ضررش رو هم کاربری که نمیدونه و سوال پرسیده میبینه
انشاالله که هیچ زمانی به دلیل غرورمون باعث نشیم اطلاعات اشتباهی به دیگر کاربران بدیم و خودمون رو در همین اطلاعات و اگاهی کنونیمون متوقف کنیم
با سپاس از کاربران و مدیران این انجمن ، خصوصا جناب بهادر امید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks